Hjälp mig att välja tårta?!

Jag har beslutsångest om vad för tårta jag ska göra till nästa helgs kalas för Pappa och Jonas.

Första tårtan är med marängbottnar med rice krispies i, chokladkräm, skivade jordgubbar och grädde, garnerad med smält choklad.

Andra tårtan: Sockerkaksbotten, vaniljkräm, färska mosade bär (hallon,blåbär) blandat med mosad banan, grädde och garnerad med hyvlad choklad.

Jag kan inte bestämma mig, vilken tycker ni låter godast? ;)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Den första!! ;D fast de klart ;) maräng kan bli så sött å bär är alltid fräscht å gott ;)

Svårt val, sant! Men ja röstar på den första ändå :)

2012-03-19 @ 19:55:34
Postat av: Jenny

Åhh så goda dem lät båda två! Kan du skicka recepten på dem år du gullig?! :-) Jag ääälskar choklad så den första lät riktigt mumsig MEN min röst faller nog ändå på den andra! Den är mer traditionell och troligen mer gångbar i alla åldrar! Den känns mest vårig också och inte riktigt lika söt. Och vem kan motstå bär!?!

2012-03-19 @ 20:23:25
Postat av: Jenny

Henrik röstar också hehe..och för honom var tårta två självklar! Han tyckte förata lät väldigt söt. Han ville komma på kalaset om det blev den hehe.. Så nu vet jag vilken tårta jag får göra här hemma någon dag!

2012-03-19 @ 20:25:36
Postat av: sofia

Jag skulle välja tårta nr 1. Ääääälskar marängtårtor!! Men du har väl boken som jag har med, kyrkkaffe?... Längst ibak där finns en liknande..jättego. blir inte lika "mörk" i smaken som den Me choklad:) tror de blir gott med vilken som annars!:) Kraaam

2012-03-19 @ 23:38:53
URL: http://stridhsofia.blogg.se/
Postat av: Systeryster =)

Jag röstar på nummer två... Lät vårigare och godare. Inte lika söt. Och sen tror JAG att nummer två går hem hos ALLA. Det tror jag inte nummer 1 gör.

2012-03-20 @ 02:18:47
URL: http://johannawahlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0