VC med lilleman

Jag lämnade Lowa hos moster för fridens skull och åkte iväg med Lucas till VC på eftermiddagen, vi fick väl vänta 2 timmar allt som allt, men jag förstår inte, dom hade en, endast en sköterska som tog emot alla för att skriva in vad vi sökte för, sedan hade dom endast 1 läkare, inte konstigt att man bara får sitta och vänta *suck*
Lucas var ju inte speciellt tålmodig till det heller, han hatar ju att sitta still enbart och inte vill jag ju släppa ner honom på golvet där inte så jag fick gå och lunka fram och tillbaka för att få ha honom någorlunda lugn.

Läkaren lyssnade ialla fall på honom och det lät normalt, och hon tyckte själv att 4 veckor som förkyld är länge men det är ganska vanligt hos barn tydligen. Så det är bara att vänta ut, om han inte får feber eller blir hängig då, då fick vi komma igen.
Så då fick vi reda på det, så kan det gå över nu då?! Så Lucas kan få ro till att sova om nätterna, kunna få ha sin napp i munnen utan bekymmer, nu får han typ snutta napp med öppen mun stackaren.
Jag vill få sova ordentligt! Slutgnällt!

Imorgon är det fredag, härligt.
Vi ska tillbringa fm med Emelie och hennes barn på öf, blir mysigt och trevligt. Lowa blev jätteglad när jag sa det förut :).

Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0