Elins och lördagsmys

Ja igår förmiddag åkte vi till Elins Esplanad en sväng, jag ville kolla efter nya byxor då mina sitter så pösigt vilket jag inte tycker om just nu, vill att det ska vara tajt ju, men jag hittade ju såklart inga.
Hittade lite nya kläder till Lucas och Jonas köpte sig nya skor. Vi fikade även lite goda smörgåsar, räksmörgås för min del ;). Mums!
Sedan åkte vi hem och vilade lite innan det var dags att åka hem till Goa familjen i Stenum där det bjöds på tacos, jätte gott. Även lite chips och godis bjöds det på, jag tog några enstaka bitar ;).
Vi hade en mysig kväll med massa prat och skratt. Tjejerna lekte fint emellanåt fast jag tyckte dock att det var lite mer bråkigt än vanligt mellan dom igår men dom var nog trötta verkade det som :).
Melodifestivalen ska jag inte ens yttra mig om.

Idag har det varit en lugn dag då vi har varit trötta, blev inte så mycket sömn inatt då Lowa vaknade hela tiden av växtvärk :(.
Vi har ialla fall varit inne och tvättat bilen, handlat lite smått och varit och tagit en fika hos min mor och far och syster.
Nu ska vi mysa till Så ska det låta ;).

I veckan kommer det bjudas på Rytmik igen, mammafika hoppas vi på, på onsdag ska jag ÄNTLIGEN klippa mig och slinga håret, på kvällen blir det spinning som vanligt. Sen får se vad som händer mera ;).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0