Julgardiner, klart!

Ja som rubriken säger så har jag nu strykt och hängt upp julgardinerna i köket. Alla ljusstakar och stjärnor tog vi ner från vinden igår men jag vet ej när jag ska ställa fram dom, har god lust att göra det nu men kanske är lite tidigt? Jag brukar ju egentligen göra det fredagen innan advent.
Annars sätter jag nog upp det imorgon.

Jag var på blomsterlandet förut för att kolla in ett nytt fat att ha till adventsljusstake, har haft ett avlångt fat förut till mina blockljus men det har känts så himla stort så jag ville ha ett lite mindre och jag hittade ett, i lantligt stuk *älska*. Men så hade jag glömt plånboken hemma så jag fick lägga undan det så får jag hämta det sen innan jag hämtar Lowa på dagis.

Utvecklingssamtalet gick ju som förväntat bra, dom hade bara gott att säga om prinsessan, dom tycker att hon är så duktig på att prata och diskutera, vill gärna berätta om saker och ting, och det vet vi ju, hon är ju likadan hemma, munnen kan gå i ett ibland :). Men det är bara mysigt!
Det jag hade att ta upp var sovningen bara, hon har ju slutat att sova på dagis sen en tid tillbaka då hon inte ville somna, hon låg bara och trassla så då sa jag till dom att dom kunde sluta med det. Men nu när hon inte sover där så är hon ju så trött när jag hämtar henne, hon somnar alltid i bilen påväg hem och gör hon inte det så somnar hon senare i soffan, så på det viset är det bättre ifall hon somnar i bilen för då somnar hon inte för sent på eftermiddagen och kan fortfarande somna inom rimlig tid på kvällen. Men hon är ju så fruktansvärt gnällig sen här på eftermiddagarna, det går ju inte prata med henne, hon skriker bara. Så det är det som är lite jobbigt ibland, för det är samma visa varje gång efter dagis, man bara längtar tills hon går och lägger sig på kvällen, tråkigt, jag vet!
Men hon trodde att det var en övergång just nu, att det blir bättre med tiden. Och att det vore synd för henne att kanske börja sova igen för nu har hon kommit in i sagostunden som dom har när alla sover, då kurar dom ner sig bland massa kuddar och lyssnar på saga och det är hon väldigt förtjust i så det är väl bara att gilla läget och hoppas att det snart går över med gnället ;).
Dagarna på dagis är ju så intensiva med för henne än vad det är hemma. Så jag förstår att hon blir trött. Hemma sover hon ju fortfarande men det är väl för att det inte blir som på dagis, det är inte full rulle ;).

Någon spinning blir det väl inte idag heller då jag står som reserv och än har dom inte ringt så vi får väl se. Får ta tag i det där ordentligt efter jul och nyår känner jag, både träning och mat. Vill gå ner mina gravidkilon nu :( och lite mer därtill.

Hepp, nu avrundar jag :).


Kommentarer
Postat av: Emelie

Mina stakar å stjärnor kom upp idag ;) lika bra att ta upp allt på en gång när man ändå är igång med städning å strykning v gardiner osv kände ja. Å så blir det ju så mysigt :) å väldigt rött med en gång ;p nästa år ska ja nog köpa nya julgardiner. Tröttnar på att ha samma varje jul.. Kram

2011-11-23 @ 15:23:42
URL: http://kottarnellenomax.blogg.se/
Postat av: Jenny

Mina har kommit upp löpande under veckan :) Tar det i omgångar när jag hunnit. Ser flera som ställt upp redan förra helgen till och med så vi är nog inte såå tidiga ;)

2011-11-24 @ 07:42:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0