Underbar fredag.

Ja igår på förmiddagen drog vi oss mo göteborg och först åkte vi till nordstan för att kolla lite, vi kikade i några affärer, åt lite lunch och gick och myste, tiden gick väldigt fort och det var väldigt mycket folk så vid 14.30 åkte vi vidare mot Liseberg som öppnade kl. 15. Skulle ju ta på barnen overallerna osv så det tog ju lite tid det med :).
Vi fick stå i kö en liten stund för att komma in på liseberg, det var inte så mycket folk ändå, dom kom senare, efter 19-tiden så det var väldigt skönt, vi gick där och strosa och kolla på alla fina lampor och mysiga bodar, smakade på massa diverse grejer, och Lowa åkte massa karuseller, hon kommer bli en sån där som mig, som kommer åka allt på liseberg.
Hon åkte nog i stort sett alla som var öppna (nästan), flygande elefanter, sagoslottet, ponnykarusellen, flygande helikoptrar, små grodorna och den bästa av alla som hon tyckte, RABALDER, den lilla berg och dalbanan. Den går ju rätt så fort så vi undrade om hon verkligen vågade det, hon ville inte i somras nämligen. Men hon ville, och under åkturen satt hon och smålog emellanåt men sen när den började åka fort lutade hon sig mot mig och då trodde jag att hon blev rädd, men hon blev nog rädd för alla som skrek så. För sen när den var slut och vi var tvungna att gå ur så blev hon jätteledsen och ville inte alls gå ur och skrek mer, jättepinsamt för mig för jag var ju tvungen att bära ur henne, fick verkligen inte med henne självmant.. phu.. så när vi kom ut och hon skrek så, så trodde Jonas att hon hade blitt jätteledsen för att hon blev rädd men det var ju tvärtom.. hehe.. Ja, det blev bra ändå, hon älskade att åka alla karuseller och hon åkte till och med några själv :). En underbart mysig dag blev  det :). <3

Idag har vi varit lite slöa nu på förmiddagen, Lowa sover middag just nu och Lilleman gjorde det med till alldeles nyss, han sover bara småstunder. Jag förstår inte hur vi ska få honom att sova längre, ligger jag bredvid sover han men inte annars. Men jag kan ju inte ligga där bredvid honom jämt.
Vi ska åka in och handla lite sen och sen i eftermiddag/kväll ska vi ha lördagsmys hos mor, far och syster, en mysig lördag med andra ord :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0