Fika och besök på BVC.

Äntligen fredag.

Nu på förmiddagen har jag och Lowa vart och träffat Sofia, fikade på Gustavssons. Jag tog smörgås och en semla, så gott med semla :).
Vi pratade och hade det trevligt. Lowa fick väldigt mycket uppmärksamhet på fiket, alla tittade och pratade, så roligt och höra vad dem säger :). Man blir så stolt :).

Sen vidare till BVC, Lowa är en riktig knubbis. Hon vägde nu 5150 och var 57,5 cm lång. Men hon är söt våran lille knubbis :). Det är bra att hon går upp.
Men vi skulle nog försöka få ner målen till var tredje-var fjärde timme, hon äter ju varannan nu ca utom på natten. Men hon får nog ont i magen, därav hon är lite skrikig. Så fick schema på magknipsmassage som vi ska göra tre ggr om dagen. Så får vi hoppas det blir bättre för vår tös.
Det är ju så synd att hon ska skrika så för hon har ju blitt mycket mer vaken och är med mer nu :).

Annars funkar dagarna bra, hon sover bra om nätterna, vaknar två ggr för mat så jag klagar inte.

Ikväll blir det nog att hjälpa moster att flytta. Imorgon kommer Jonas bror med familj från göteborg och hälsar på.
På måndag har jag blitt inbjuden till jobbet, det ska bli roligt att åka dit och visa upp Lowa :).

Ska försöka att uppdatera mer här men det är inte så lätt ska ni veta :). Och när jag väl sitter vid datan orkar jag knappt skriva nåt, eller så hinner jag inte.

Hoppas alla har det bra. Kram!


1 månad.

Idag är Lowa redan 1 månad gammal, gud vad tiden har gått fort.
Man hinner inte med riktigt, men dagarna går fort.

Lowa är just nu förkyld så nu är det mycket gnäll om dagarna och hon vill helst inte vara själv, vill helst att mamma ska ligga bredvid och sova med.
Annars flyter dagarna på och hon växer så det knakar, på BVC i fredags vägde hon 4400 och var 56 cm lång. Så mat har jag så det räcker :). Det är skönt att det inte krånglar faktiskt.

Jonas har börjat jobba, det känns lite sådär faktiskt. Var så skönt när han också var hemma, man kunde göra mer hemma då. Nu hinner man inte så mycket tyvärr. Men man kommer väl in i rutiner sedan med, det tar väl ett tag.
Men jag njuter, jag älskar att vara mamma och jag älskar Lowa. Hon är så söt, det gjorde vi bra Jonas ;).

Älskar dig Jonas, du är världens bästa sambo och pappa.

Bilder

Har börjat tycka om att sitta i babysittern. 3 veckor gammal.Lowa med MIN gammelfarmor, vad blir det till henne? Gammelgammelfarmor kanske? =).
4 veckor gammal. (idag)


5 generationer. Mamma, jag, gammelfarmor Ihra, Lowa och morfar.


Här sitter mamma och matar sin ögonsten.

Lite uppdatering kanske :)

Ni undrar väl vart jag tagit vägen :).
Många klagar på att det aldrig uppdateras här längre har jag hört ;).

När jag väl sätter mig vid datorn så dröjer det kanske 5 minuter så börjar Lowa gnälla, men nu sover hon så gott hos sin Pappa så nu hoppas jag få sitta en liten stund iaf :).

Dagarna med Lowa flyter på, allting går faktiskt jätte bra, amningen funkar bra och hon sover bra om nätterna, hon vaknar ca 2 ggr per natt och vill ha mat och ett blöjbyte. Hon går upp bra i vikt och växer så det knakar :). Men hon äter ju nästan jämt så det vore ju konstigt om hon inte skulle gå upp i vikt.
Det är så mysigt att vara mamma, jag älskar henne så mycket, jag kan bara sitta med henne och lukta och titta på henne, jag tröttnar aldrig.
Idag är hon redan 3 veckor med. Tiden går fort.

Jonas är ledig denna veckan med, sen får jag allt börja klara mig själv.

Nej nu ska jag titta runt lite.

Lite bilder kommer här med:

1 vecka gammal.


2 veckor gammal.


Har tyvärr inte fått någon bra bild idag då hon är 3 veckor. Kan försöka imorgon med.


Bada är skönt


Lowa med sin mormor på nyårsafton.

Nytt år.

Nu är det nytt år och det här året kommer bli ett speciellt år, vi är en familj.
Ska bli underbart att få se Lowa växa och göra framsteg.
Jag längtar redan efter att få lite gensvar från henne, nu ser hon ju så allvarlig ut hela tiden :). Och inte händer det mycket nu heller :).

Man hinner inte skriva här så mycket nu, Lowa är en sådan tjej som gärna vill vara i famnen på mamma eller pappa, hon vill helst inte vara själv, då blir hon gnällig. Och så äter hon ju varannan timme, ibland oftare till och med. Så ibland känns det inte som att man gör annat än och ammar, men jag ska inte klaga, det är så mysigt att få dem där stunderna med henne med, det är värt mycket, både för henne och mig.

Men man hinner ju inte med hemmet så mycket nu, man får ta lite i taget.

Hoppas alla har haft en mysig jul och nyår ialla fall.
Nu ska jag kika lite till innan Lowa vaknar och vill ha mat. Sen blir det körslaget.

RSS 2.0