Sjunga?

Jag skulle vilja ha någon som kan tänka sig att sjunga på Lowas dop den 29 Mars, någon som vet någon?
Snälla, tipsa mig iså fall.

Mys dag!

Idag åkte vi till blombergs hamn en sväng när det var så fint väder ute, med varm choklad och smörgåsar som vi njöt av i solväggen vid vattnet, så skönt var det. Lowa sov som en liten ängel i vagnen hela tiden.

Sen åkte vi och tog en fika hos Jonas föräldrar, så dem fick träffa Lowa lite.
Nu har vi avnjutit en god middag och nu blir det snart efterrätt och små kika på melodifestivalen.

En härlig mysdag tillsammans.
Fin vinterdag.

Idag är det en mysig fin vinterdag, tycker det är så fint med snön och när solen lyser. Det får bli en mysig promenad med vagnen sen.
Besöket på jobbet förra veckan var trevlig, det var kul att träffa vissa igen :), vissa saknade jag dock som inte var där.
Jag får väl åka och hälsa på fler gånger :).
Annars har det inte hänt så mycket, veckodagarna ser ungefär likadana ut, det är på helgerna det händer lite mer när Jonas också är hemma, man hittar ju på mer då.
I lördags var Susanne, Andreas och John här, det var kul att träffa dem igen, det var ett bra tag sen nämligen och det var ju kul att dem fick se Lowa och John hade växt massor.

Igår fyllde mamma år, vi var där på middag och åt tårta. Alltid trevligt att få middag, så slipper man laga det själv.

I veckan händer det inte så mycket förutom på onsdag, då ska jag äntligen få klippa mig och färga håret. Då ska mamma och syrran ta hand om Lowa när jag är där. Det ska bli så skönt att få lite ordning på håret.
Nej, nu ska jag amma lillan, hon vaknade nu. Hon har förresten börjat le och pratar massor gör hon, så underbart att se henne utvecklas.

Lite bilder kommer här från i morse när vi lekte i babygymmet lite. 7 veckor gammal.

 Detta var skoj.


 Tittar bara på mamma nästan.


 Jätte koncentrerad.


 Världens finaste!

älsklingar
RSS 2.0